Este un desert gustos,sănătos și hrănitor.Excelent și pentru copii, nu doar pentru adulti.Merită încercată, dacă nu ați făcut-o până acum.
Ingrediente:
500 gr brânză de vaci
2 ouă
6 linguri de zahăr
3 linguri de smântână
Esență de vanilie
4 linguri de griș
Coacăze (pentru servit)
Mod de preparare:
Punem într-un bol, brânza, ouăle , zahărul , smântâna și puțină esență de vanilie, și amestecăm bine. Pregătim o tavă rotundă, cu baza detașabilă,o ungem cu puțin unt și presărăm puțin griș.
Peste amestecul de mai sus adăugăm și cele 4 linguri de griș , turnăm amestecul în tavă și introducem la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute la 180 de grade Celsius.
Se servește caldă, sau chiar rece, după placul fiecăruia. În combinație cu coacăze negre merge excelent , gustul acrișor îmbinând perfect savoarea dulce a budincii.
Poftă bună și multă armonie în bucătărie!

