Tăieței cu varză

Este o mâncare ieftină, dar foarte gustoasă, care se face repede, pentru că are puţini paşi şi puţine ingrediente. Perfectă și pentru perioada postului.

Ingrediente:

1 varză ( aproximativ 1 kg)

200 gr tăieței lați

1 ceapă

Sare, piper ( după gust)

Ulei pentru călit

Mod de preparare:

Se taie varza, se pune peste ea 1 linguriţă de sare şi se lasă 5 minute.

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei, într-o tigaie mai mare.

Între timp se pun tăiţeii la fiert, după instrucţiunile de pe pachet.

Se adaugă varza şi se căleşte, amestecând în ea, până îşi schimbă culoarea. Când e aproape gata se condimentează cu piper.

Apoi se adaugă tăiţeii, scurşi de apă, peste varză, se amestecă bine şi mâncarea este gata.

Poftă bună și multă armonie în bucătărie!

DISTRIBUIE REȚETA

Rețete recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *