Ton cu maioneză

Nu este o rețetă complicată. Ceea ce face cu adevărat specială această rețetă de ton,este echilibrul perfect între aceste ingrediente adăugate.

E o pastă cu textură plăcută, ușor tartinabilă și foarte gustoasă.

Ingrediente:

150 gr ton în ulei ( Rio Mare, am folosit eu)

150 gr maioneză

1 ou fiert

1 linguriță de capere

2 fileuri anșoa în ulei

Mod de preparare:

Stoarceți tonul din ulei. Puneți-l în bolul mixerul , împreună cu caperele ,cele 2 fileuri de anșoa și oul fiert și răcit . Mixați bine până obține-ti o cremă omogenă. Dacă doriți un gust mai intens puteți adăuga și puțină zeamă de lămâie.

Se poate folosi pentru a umple diverse tarte sărate, sau pur și simplu pe pâine prăjită.

Poftă bună și multă armonie în bucătărie!

DISTRIBUIE REȚETA

Rețete recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *