Ruladă cu cremă de mascarpone și nutella

Este o rețetă ușor de preparat, pufoasă și foarte delicioasă.

Ingrediente:

Pentru blat avem nevoie de:

5 ouă

140 gr zahăr

Esență de vanilie

10 gr miere

1/2 linguriță de sare

100 gr făină

Pentru crema :

250 gr mascarpone

3 linguri de nutella

2 linguri zahăr pudră

2 linguri cacao

Mod de preparare:

Separăm albușurile de gălbenușuri. Batem spumă albușurile cu sarea și zahărul. Apoi adăugăm gălbenușurile , esența de vanilie, făina și amestecăm cu grijă de sus în jos cu ajutorului unei spatule. Pregătim o tavă (35×40) cu hârtie de copt, punem compoziția și introducem la cuptor la 200 grade Celsius pentru aproximativ 6-7 minute.

Scoatem tava din cuptor și acoperim blatul cu folie alimentară pentru o rulare mai ușoară.

Până se răcește pișcotul pregătim crema .

Mixăm bine crema de mascarpone cu nutella, zahărul și cacao. Ungem blatul cu aceasta cremă și rulăm ușor . Acoperim cu folie de aluminiu și lăsăm la frigider pentru macăr 30 minute înainte de a felia.

Putem orna cu zahăr pudră, cacao, topping de ciocolată, etc, după preferința fiecăruia.

Poftă bună și multă armonie în bucătărie!

DISTRIBUIE REȚETA

Rețete recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *